شنیدن تلاوت قرآن مقدمه ای برای ورود به فضای قرآنی است

یک مدرس قرآن گفت: شنیدن صدای قرآن حس خوبی به انسان منتقل می کند و می تواند مقدمه ای برای نزدیک شدن به این فضا باشد.

ربابه رحمانی، مدرس قرآن کریم، در گفت وگو با ایکنا از خراسان رضوی، در خصوص تاثیر شنیدن صدای قرآن بر روی انسان، اظهار کرد: شنیدن صدای قرآن حس خوبی به انسان منتقل می کند و می تواند مقدمه ای برای نزدیک شدن به این فضا باشد و برای اثبات این موضوع آزمایش هایی مانند تاثیر کلمات قرآن روی مولکول های آب انجام شده است. پیامبر(ص) نیز در رابطه با این موضوع فرموده اند: «قرآن را با صوت زیبا بخوانید، زیرا صوت زیبا بر دل ها و جان ها اثر می کند». بنابراین اگر از همان ابتدا قرآن به صورت موسیقی برای دانش آموزان در مدارس آموزش داده شود تاثیر خوبی در ایجاد علاقه آنان به قرآن دارد.

وی در خصوص آغاز ورودش به عرصه قرآنی، بیان کرد: در شهر بهشهر استان مازندران متولد شدم و از دوران کودکی هنگامی که از مسجد صدای قرآن پخش می شد، لذت می بردم و در دوران نوجوانی ام نوار کاست های صوت قرآن تهیه می کردم و به آن ها گوش می دادم، اما شرایط شرکت در کلاس های قرآنی را نداشتم. پس از آن با شخصی در مشهد ازدواج کردم و در سن 23 سالگی با داشتن دو فرزند تصمیم گرفتم به مؤسسه قرآنی نزدیک خانه خود بروم تا بتوانم قرآن را فرا بگیرم و مدرک تحصیلی نیز کسب کنم.

رحمانی در خصوص ورود خود به مربی گری، افزود: در سال 1390 به عنوان حافظ، برای تثبیت محفوظات خود به مؤسسه «جامعة القرآن» رفتم و آن ها با توجه به اینکه من دوره های مربی گری را گذرانده بودم از من درخواست مربی گری در آنجا را کردند و تاکنون توفیق مربی گری در این مؤسسه را داشته ام، ضمن اینکه در مدرسه نیز آموزگار دانش آموزان ابتدایی هستم. از همان ابتدا به دلیل علاقه زیاد به قرآن کریم سعی کردم در همه رشته های آن ورود پیدا کنم و یادگیری آن را فرا بگیرم و هم اکنون نیز همه رشته های قرآنی را به شاگردانم تدریس می کنم.

این مدرس قرآن کریم در خصوص احساس نیاز انسان به خداوند، تصریح کرد: از نظر من انسان در فطرت خود به خداوند نیاز دارد و با توجه به اینکه قرآن کلام خداوند است، انسان هنگامی که به آن گوش می دهد جذب آن می شود و من نیز با وجود اینکه خانواده ام از موسیقی های دیگر محدودم نمی کردند، ترجیح می دادم به صوت دلنشین قرآن گوش دهم. تلاوت و گوش دادن من به قرآن کریم در اخلاق، رفتار و متانت فرزندانم نیز بسیار تاثیرگذار بوده و این موضوع بسیار برای من ارزشمند است.

این مدرس قرآن در خصوص رفتاری که افراد قرآنی با نسل نو باید داشته باشند، گفت: یکی از چیزهای مهمی که ما افراد قرآنی باید در وجود خود داشته باشیم این است که همه افراد را خوب ببینیم و این گونه نباشیم که فکر کنیم خودمان دارای دین برتری نسبت به دیگران هستیم. جامعه ما هم اکنون باید ویژگی های نسل جدید را بپذیرد و با آنان رفتاری صحیح و مناسب را در پیش گیرد و افراد قرآنی در این راه وظیفه دارند رفتاری داشته باشند که نسل نو جذب فضای قرآنی شوند.

انتهای پیام

نظرات

captcha